Polgármester

Karakas Anikó
polgármester

Kedves Látogató!

Vésztő Város Önkormányzata és Lakossága nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján. Bízom abban, hogy a honlapunk iránt érdeklődő megismerkedhet a várossal, tájékozódhat településünk közéletéről, elolvashatja az önkormányzat képviselő-testületének döntéseit, valamint tájékoztatást kaphat rendezvényeikről.

Bízom továbbá abban is, hogy településünkre látogatva élményekkel gazdagodik.

A honlap megújításával egyrészt az volt a célunk, hogy megkönnyítsük városunk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ezért a jövőben megtalálhatják majd Vésztő honlapjának oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges összes fontos tudnivalót, nyomtatványokat tölthetnek le abban bízva, hogy ez a honlap segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeink gyorsabb és egyszerűbb intézését.
 Másrészt a megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek és a Vésztő iránt érdeklődő, valamint a visszatérő látogatóinknak szélesebb körű és részletesebb tájékoztatást adni a város életéről. 

A kommunikáció rendkívül fontos manapság, ezért munkám során is arra törekszem, hogy az aktualitásokról időben értesítsem a Tisztelt Lakosságot. Az ő bizalmuk teszi lehetővé, hogy mi, választott tisztségviselők értük, a városért dolgozhassunk!

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, javítjuk és bővítjük, hogy Önhöz minél hamarabb eljussanak a városunkat érintő aktualitások. Mint minden újítás, ezen átállás is okozhat kellemetlenségeket, de törekszünk a tökéletességre és a kényelemre. Türelmüket megköszönve kívánunk kellemes böngészést!

Karakas Anikó
polgármester