2017. június 24.    Szombat    , Iván névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 43125212017. június 22. 20:31      Mágori látogató

Elhiszem, hogy változik a világ, változnak az értékrendek és lehet, hogy az én látóköröm szűk, de meglepő volt számomra a mágori múzeum látogatásánál, hogy az egyik ott dolgozó hölgy a helyhez nem méltó igen csak rövid rövidnadrágban volt. Ez egy kicsit elgondolkodtatott, hogy ha az ott dolgozó így gondolkodik a helyről, akkor milyen irányt vesz ennek a helynek az útja.


2017. június 20. 11:12      Anikó E-mail

Tudja valaki mikor lessz a városnap? Fellépők esetleg?


2017. június 05. 08:22      XXX E-mail

Hajrá FIDESZ!! Mossuk el a komcsi seggnyalókat!


2017. május 02. 14:00      Anti Disznófejű nagyúr E-mail

2018 után írtsuk ki a fideszesek írmagját is!!!!


2016. augusztus 18. 14:10      tanfolyamod.hu E-mail

Sziasztok!

A budapesti nyelvtanfolyam-kereső! www.tanfolyamod.hu

Keress tanfolyamot vagy hirdesd tanfolyamod most ingyen! Kérünk oszd meg, mert másnak is szüksége lehet rá!


2016. július 28. 10:04      Arató Erzsébet E-mail

A nevét vállalni nem merő liget információit szeretném helyesbíteni. A rendezvény elnevezése A KÉP volt és fő szervezője a Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület, másodlagos szervező volt a Sinka István Művelődési Központ és nem a könyvtár. Először is megtiszteltetés volt intézményünk számára, hogy egy ilyen precíz és színvonalas rendezvény részesei lehettünk. Ehhez csak gratulálni tudok.
Liget valószínű, hogy nem vett részt még a közmunkaprogramban, de szívesen ajánlom neki, mivel nagy környezetvédő, ezért lehetősége van több környezetvédő civil szervezetbe való belépésre is, de még részese lehet a közmunkaprogramnak is. Az intézmény közfogl.-jai reggel 8-kor a székeket, az asztalokat, a padokat, a sátrakat kiszállították és szétrakták a rendezvényterületen, a KÖZMUNKÁSOK egész nap kint voltak a helyszínen, biztosították a hangtechnikát stb. A könyvtár dolgozói ügyességi és kézműves játékokkal várták az érdeklődőket. A rendezvény végén 21.10-kor a KÖZMUNKÁSOK összepakolták a reggel kiszállított eszközöket, elbontották a sátrakat, ÖSSZESZEDTÉK A SZEMETET, melyet a kint felállított szemeteskukákba tettek és zsákokba.
Itt vétettem, hogy éjszakára nem állítottam egy-egy KÖZMUNKÁST a kukák és a zsákok mellé őrzés céljából, de nem feltételeztem, hogy szükséges lenne. Ön szerint sokan vannak a könyvtárban, de nem elegen ahhoz, hogy minden kukához jutott volna egy személy. Talán hibát ott követtem el, hogy nem szállíttattam el a szemetet. Ígérem az elkövetkező időben erre is figyelni fogok. Szeretném kérni, hogy ne mindig a KÖZMUNKÁSOKRA kenjünk mindent. Az intézményekben dolgozók 90 % igen is hasznos és értékes munkát végez megfelelő irányítással. Csak a könyvtár lépcsőházát kell megtekinteni, annak dekorációja is a KÖZMUNKÁSOK munkája. Meg nagyon sok olyan újszerű dolog, amivel az intézmény szolgáltatása az közreműködésükkel kiegészült, melyet nyomon lehet követni a facebook oldalunkon és hamarosan a web oldalunkon is.


2016. július 26. 13:31      liget

Örömmel látom, hogy a Városi Könyvtár különböző rendezvényeket is szervez. A hétvégi, ligetben megrendezett esemény biztosan nagyon színvonalas esemény lehetett. Viszont az a rengeteg szemét, ami a hétvége további részére ott maradt szintén nagyon látványos volt, különösen a mobil wc elszállítása után ott maradt wc papír gurigákkal együtt. :) Nem értem, hogy a szervezők miért nem szervezték meg a szemét összeszedését? Miért kellett ezzel megvárni a hétfői munkanapot a közmunkások munkakezdésével? Tudtommal a könyvtár is tele van közmunkásokkal, ha már rendezvényt szerveznek, biztosan nem tört volna el a kezük a rendezvény utáni takarításban sem....


2016. július 23. 11:29      -

Kedves Hazavágyó! Akkor voltál szerencsés, amikor 20 éve elkerültél, de ne csak az ünnepi cécóra gyere haza, hanem örökre, akkor megtudod mi az élet szeretett városodban!!


2016. július 13. 19:59      Nagy Mihály

köszönjük ott leszünk.
Nagy Mihály


2016. július 13. 11:37      xy

2016.07.16-án szombaton 18:00 kezdéssel öregfiúk focija lesz, Vésztőn.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.


2016. július 07. 13:05      én

Mindenkinek, akit a társadalmunk a közmunkások kategóriájába sorolt, ajánlom megtekintésre a testületi ülés júniusi felvételét. Lehet gondolkodni, kire voksol a település érintett lakossága a következő ikszelős össznépi társasjátékon! Nagyon jók az elhangzottak! Minősítik az ott megszólalókat és a kormányunk gondolkodását is! Aki olvassa, adja tovább!


2016. július 04. 16:20      Hazavágyó E-mail

Közel 20 éve költöztem el Vésztőről, de szerencsésnek érezhetem magam, mivel sikerült részt vennem a 3 napos ünnepen. Régen éreztem ilyen jól magam, és biztos, hogy jövőre is ott leszek. :) Gratulálok a szervezőknek :):)


2016. június 23. 13:06      Nagy Mihály E-mail

Tisztelt Szerkesztőség!
Mi akik Vésztőről elkerültünk, de ott születtünk és ott éltünk egy darabig, mindig figyelemmel kísérjük a vésztői újság megjelenését. Nem tudom mi az oka, hogy március óta nem tudom olvasni.A számomra mindig tartalmas, és sok érdekes írást fényképet tartalmazó újságjukat. Kérem pótolják a hiányzó lapokat.
Tisztelettel és üdvözlettel: Nagy Mihály


2016. június 02. 20:02      YZ

Egyébként meg ki az a bolond, aki a saját részesedésének az ellensége? A városban mindent szürke fátyol rejt. Még a képviselők is úgy tesznek, hogy nem tudnak semmiről. Persze az is lehet, hogy tényleg igazuk van, hiszen egyszemélyi vezetés van, Aki megbízhatatlan, az nem bízik meg senkibe. A szuper csapatról meg jobb, ha semmit nem mondunk, ha már jót nem tudunk!!!


2016. május 31. 08:04      Kl

Mi annak is örülnénk, ha a várossal törődne és annak lakosaival! A messziről jött ember nem láthatja a lényeget! Sajnos!
 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]