2019. október 14.    Hétfő    , Helén névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 4844658


Kedves Látogató!

Molnár SándorNagy szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Vésztő Város Képviselő-testülete nevében településünk honlapján.

Szeretném bemutatni Önnek Vésztő múltját, jelenét, napi életét, a városban történő változásokat, eseményeket.
Oldalainkon teljes körű képet igyekszünk nyújtani a város társadalmi, gazdasági, kulturális és történelmi fejlődéséről, a jelenlegi helyzetéről, fejlesztési elképzelésekről, továbbá az önkormányzat és a civil élet aktualitásairól.
Meglévő értékeink, hagyományaink bemutatása mellett törekszünk arra, hogy friss információkkal is tájékoztassuk a helyben élőket és az érdeklődő kedves vendégeinket.
E rövid bevezető után bízom abban, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését városunk iránt. Amennyiben még Ön nem járt nálunk, reméljük személyesen is üdvözölhetjük településünkön.

A honlap az Ön számára is nyitott, várjuk észrevételeit, információit, hogy a jövőben folyamatosan bővítsük az elérhető elektronikus szolgáltatások és tartalmak körét.
Végezetül engedje meg, hogy szeretettel invitáljam valamennyi rendezvényükre, vidéki látogatóinkat pedig Vésztő város megtekintésére.
A honlap használatához sok örömet kívánva, üdvözlettel:

Molnár Sándor
polgármester

 

 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]