2020. május 29.    Péntek    , Magdolna névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 5010958
2019. február 28.      Lakossági adatgyűjtés

TÁJÉKOZTATÁS LAKOSSÁGI ADATGYŰJTÉSRŐL

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Vésztő településen a hivatal elnöke által 2019-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. Az adatfelvétel az alábbi nyilvántartási számú és megnevezésű témakörben történik:

1539          Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

2153          Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, naplóvezetés

2154          Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományából, véletlenszerűen történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében, ezért kérjük a kiválasztott háztartásban élő lakosok együttműködését.

A megszerzett adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki, továbbá a felmérés eredményét név és egyedi adatok nélkül, táblázatokban közli.

További információ a www.ksh.hu internetes oldalon található, valamint a +36 80 200-766-os telefonszámon, munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között kérhető felvilágosítás az adatgyűjtésről.

 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]