2020. január 21.    Kedd    , Ágnes névnapja Vésztő


VésztőNézettség: 4916383
2018. október 10.      Felhívás szilárd tüzelőanyaggal fűtőknek!

Igénybejelentés az Önkormányzatnál, legkésőbb 2018. október 15. napjáig!

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat alapján háztartásonként egy darab igénybejelentés nyújtható be az önkormányzatnál, legkésőbb 2018. október 15. napjáig. A határidő elmulasztása jogvesztő. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni szükséges az igényelt fűtőanyag fajtáját, amely később nem módosítható. Feltétel, hogy az igénylő személynek az adott háztartás a bejelentett lakhelye, vagy a bejelentett tartózkodási helye legyen. Az igénybejelentő nyilatkozat a Vésztői Közös Önkormányzati Hivatal földszint. 4. számú irodájában vehető át.

Nem felel meg a feltételeknek az a háztartás, amely a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedései során a 2017/2018-as téli gázév fogyasztási időszakában 12 000 forint összegű juttatásban részesült. A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

Vésztő, 2018. augusztus 21. 

                                                                           Molnár Sándor 
                                                                             polgármester 

Felhívás szilárd tüzelőanyaggal fűtőknekDokumentum letöltése

 
Vésztő

[Vésztő bemutatása] [Önkormányzat] [Képviselő-testület] [Helyi rendeletek] [Testületi ülések jegyzőkönyvei] [Intézmények]
[Hírek] [Programok, rendezvények] [Gazdaság] [Turizmus] [Sport] [Térkép] [Vendéglátás, Szálláshelyek]